ΕΚΦΕ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΙΚΑΙΑΣ

ΔΝΣΗ ΔΘΜΙΑΣ ΕΚΠΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Εκδήλωση απονομής βραβείων τοπικού διαγωνισμού EUSO 2010

 

ekd1
.
ekd3
.
ekd2
 

Τα Εργαστηριακά Κέντρα  Φυσικών Επιστημών Πειραιά (Νίκαιας και Καλλίπολης) διοργάνωσαν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010  εκδήλωση στο δημαρχιακό μέγαρο  του Δήμου Νίκαιας για τη βράβευση των σχολικών ομάδων των Λυκείων της Διεύθυνσης Πειραιά που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό επιλογής για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών ? European Union Science OlympiadUSO).

 

H εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό από τον κ. Γιώργο Τουντουλίδη, Υπεύθυνο του ΕΚΦΕ Πειραιά - Νίκαιας, και τον κ.  Γιάννη Θάνο, Υπεύθυνο του ΕΚΦΕ Πειραιά  - Καλλίπολης.

 

Ακολούθησε ομιλία από την  κ. Σοφία Πλατανιστιώτη, κατά την οποία έγινε υποδοχή των μαθητικών ομάδων που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και αναφορά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διαγωνισμού. Επίσης παρουσιάστηκε αναλυτικά το περιεχόμενο και η δομή της πρώτης φάσης του διαγωνισμού και έγινε ενημέρωση για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί σε πανελλαδικό επίπεδο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο ΕΚΦΕ της Ν.Φιλαδέλφειας. Τέλος έγινε μνεία στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού και εκφράστηκαν ευχαριστίες και στους υπόλοιπους φορείς και πρόσωπα που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

 

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των επαίνων σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού και των βραβείων και δώρων στους μαθητές που προκρίθηκαν από τους παρόντες πολιτικούς και εκπαιδευτικούς εκπροσώπους.

 Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι: το 3ο ΓΕΛ Nίκαιας, το 2ο ΓΕΛ Σαλαμίνας, το 1ο ΓΕΛ Σαλαμίνας (ΕΚΦΕ Νίκαιας) και το 11ο ΓΕΛ Πειραιά και το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Ο Θεμιστοκλής» (ΕΚΦΕ Καλλίπολης).

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κώστας Καμπούρης, Γραμματέας της ΠΑΝΕΚΦΕ, συντονιστής και ιδρυτικό μέλος της ΕUSO  στην Ελλάδα

 

Η εκδήλωση έληξε με την κοπή της βασιλόπιτας από τους Υπεύθυνους των ΕΚΦΕ Πειραιά και το κέρασμα των παρευρισκομένων.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης και κυρίως όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, πολιτικούς και εκπαιδευτικούς εκπροσώπους, καθηγητές και μαθητές.

 

Χαιρετιστήρια επιστολή της κ. Αρχοντίας Παπαδοπούλου,

Προϊσταμένης του 2ου Γραφείου Δ/θμιας Εκπ/σης Πειραιά

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Science in School

science in school

ΠΑΝΕΚΦΕ

panekfe

CHEM VIEW

Master Classes

Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Τι θα θέλατε περισσότερο από το ΕΚΦΕ;
 
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
 

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα21
mod_vvisit_counterΧτες31
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα161
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα86
mod_vvisit_counterΣυνολικά260164