ΕΚΦΕ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΙΚΑΙΑΣ

ΔΝΣΗ ΔΘΜΙΑΣ ΕΚΠΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Η 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών ?EUSO 2014, θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2014 ( 30 Μαρτίου έως 6 Απριλίου) στην Αθήνα.

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υπουργού Παιδείας Κων/νου Αρβανιτόπουλου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών(EUSO) Dr. Michael Cotter και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών EUSO 2014 Κων/νο Καμπούρη, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Άνοιξη του 2014 (30 Μαρτίου έως 6 Απριλίου).

euso

Ο Υπουργός Παιδείας Κων/νος Αρβανιτόπουλος

με τους Προέδρους της EUSO Michael Cotter(αριστερά),

του ΙΕΠ Κων/νο Γκλαβά (δεξιά) και της ΠΑΝΕΚΦΕ Κων/νο Καμπούρη,

σε αναμνηστική φωτογραφία με τον λογότυπο της

12ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών.

 

 

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος της EUSO Dr. Michael Cotter ενημέρωσε τον Υπουργό για τις συναντήσεις που είχε με την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή, για τις επισκέψεις του:
1. στα εργαστήρια του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός,
2. στο Ξενοδοχείο STANLEY όπου θα μείνουν για μια βδομάδα οι συνοδοί καθηγητές και οι μαθητές των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα διαγωνισθούν,
3. στο Ίδρυμα Ευγενίδη όπου θα γίνει η τελετή έναρξης και λήξης της Ολυμπιάδας.
Δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία και ότι ως χώρα είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών το 2014 στη Ελλάδα.
Ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος ευχήθηκε η διοργάνωση να έχει επιτυχία και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Παιδείας και ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξουν τη διεξαγωγή της Ολυμπιάδας στην Αθήνα. Η 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών οργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση των Υπευθύνων ΕΚΦΕ (ΠΑΝΕΚΦΕ) σε συνεργασία με το ΕΜΠ και το Ίδρυμα Ευγενίδη.
Ο Πρόεδρος της EUSO Dr. Michael Cotter τον επόμενο μήνα στο πλαίσιο των εργασιών της 11ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών (EUSO 2013) στο Λουξεμβούργο, θα καλέσει τους εκπροσώπους των 25 Ευρωπαϊκών Χωρών που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα να έλθουν το 2014 στην Αθήνα και να λάβουν μέρος στην 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών (EUSO 2014).

 

Science in School

science in school

ΠΑΝΕΚΦΕ

panekfe

CHEM VIEW

Master Classes

Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Τι θα θέλατε περισσότερο από το ΕΚΦΕ;
 
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
 

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4
mod_vvisit_counterΧτες36
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα190
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα636
mod_vvisit_counterΣυνολικά259614